Zorgeloos genieten in dorpse rust

Genesteld tussen groene weilanden en charmante waterwegen, te midden van de Beemsterpolder en het Markermeer, biedt deze plek een oase van rust en dorpse gemoedelijkheid. Maak ontspannende wandelingen langs de Beemsterringvaart of geniet van schilderachtige fietstochten door de veenlandschappen. En als bonus stapt u vanuit de nieuwe wijk direct in het park van Oosthuizen.

Het dorp biedt naast rust en ruimte ook uitstekende faciliteiten en voorzieningen waar u van kunt genieten. In het dorpscentrum vindt u diverse winkels en op vrijdag is er een populaire markt met een ondermeer een fantastische viskraam. En laten we de biologische slager niet vergeten, die klanten uit de wijde omgeving rijden om voor hun vleesinkopen bij. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u altijd terecht bij de lokale Plus Supermarkt, die de hele week geopend is. Het beste van alles is dat al deze voorzieningen op slechts 250 meter loopafstand liggen! U heeft dus alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Met een huisarts, apotheek, tandarts en fysiotherapeut in de buurt, heeft u alles binnen handbereik voor uw dagelijkse zorgbehoeften. En er zijn zelfs plannen om de zorgpraktijken te centraliseren in het centrum van Oosthuizen, waardoor de zorg nog gemakkelijker bereikbaar wordt.

Wist u dat Oosthuizen ook uitstekend bereikbaar is? Met goede verbindingen via snelwegen en openbaar vervoer bent u altijd goed verbonden met nabijgelegen steden en dorpen. Of u nu naar uw werk moet reizen of wilt genieten van een dagje uit, u kunt vertrouwen op een efficiënt en betrouwbaar transportsysteem.